HA MEGTETSZIK VALAMI, ÉRDEKLŐDNÉL, VAGY RENDELNÉL, KÉRLEK ÍRJ NEKEM A SZINESKAVICS@GMAIL.COM- RA VAGY KERESS MEG A FACEBOOKON :)

KÖSZÖNÖM, HOGY NÁLAM JÁRTÁL, VISSZAVÁRLAK! :)

2011. szeptember 13., kedd

koszos boldogságban :)) és újra ruci

Minden este 19-kor megyünk sétálni. Ilyenkor minimum 1 óra a játék de inkább 1 1/2 -2 óra. 

Tegnap levittem magammal egy megrendelt ruhát próbára. Egy Suzy nevű őzpincser lánykának. 2 héttel ezelőtt szépen lemértük, annak rendje és módja szerint. No próbáljunk. Azzal indult, hogy úgy tekergett mint egy kígyó a gazdája kezében, mikor pedig végre ráadtuk a ruhát olyan gyorsan elspurizott benne, hogy lehetetlen volt lefényképezni a kisasszonyt. A poén az, hogy 2 hét alatt kinőtte a ruhát, úgyhogy varrhatok neki másikat :) A ruha selyemballon bolyhos puha bolyhos anyagból készült 1 cm-es flies béléssel. 


Jót nevettünk az egészen. Szotyi sikerült lefényképezni Berci barátjával este 21-kor. A képek meg sem közelítik a valóságot. A két kutya fehér volt a portól és a kosztól annyit fetrengtek, bírkóztak. Szotyit megpaskoltam és felhőkben szállt körülötte a por. Egy kedves kutyás barát meg is jegyezte mikor meglátta, hogy jó ég azt hittem a szemüvegem ilyen koszos, hogy Szotyit szürkének látom :) Hát nem... 

Megmutatom Szotyi szaladgálós esőkabátját. Van rajta egy zseb- hímzett cicával- a kakis zsacsiknak :)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...